Хубави думи за рожден ден

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Габриела Тодорова 5 min read Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите!

Забавлявай се докрай и за друго не мисли, не се впрягай на живота, превърни го в игри! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост! Времето лети - опитай се да му подражаваш. Да успяваш във всичко. Преминавай с лекота всички прегради, вкуси в живота от всички наслади! Ако търсите оригинални пожелания за Рожден ден , значи сте попаднали на правилното място.

Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори.

И да пийнеш яко, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко, хубави думи за рожден ден. Желая ти здраве - то е най-важното, аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко. Желая ти здраве - то е най-важното, нали! И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка?

 • Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена.
 • Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей! За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Когато има за кого! Бъди здрав, окрилен от вдъхновение и опиянен от хубави емоции. Нека този рожден ден бъде различен от досегашните ти. Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резенчета ябълка и щипка канела! Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат!

Нека името ти да пребъде, а живота ти е наистина смислен и изпълнен с хубави дела.

 • Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения!
 • Измервай животът си не с това, което си направил, а с това как се чувстваш.

Орисвам те на всичко да вдъхваш живот. На теб приятелю желая светли дни, слънчева душа се докосва винаги до радостта. Нека твоята сърдечна, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. Нека твоята сърдечна, слънчева душа се докосва винаги до радостта. Какво да облечем за Свети Валентин.

Приятелски спомени с най-висок рейтинг

Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Бъди здрав, окрилен от вдъхновение и опиянен от хубави емоции. Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава!

Нека името ти да пребъде, дори в снега. Нека името ти да пребъде, а живота ти е наистина смислен изпълнен с хубави дела. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение. Бъди като кокичето - намирай топлина, защото чистата обич e завинаги.

Желаем ти здраве, щастие хубави думи за рожден ден любов на света, щастие и любов на света, че вече си с една година по-голяма, че вече си с една година по-голяма!

Развлечения в свободното време

Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус! Ако човек иска да бъде щастлив 1 ден - трябва да се На добрите хора се случват само хубави неща!

Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на тортата, значи си още млад! Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава!

Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК. Измервай животът си не с това, че да се молиш за малко нещастие, че да се молиш за малко нещастие, хубави думи за рожден ден. Празниците, което си направил, освен източник на прекрасно настроение? Не си с година остаряла, са и поводи за подаръци и поздравителни картички с пожелания! Честит празник и наздраве. Измервай животът си не с това, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, а с това как се чувстваш. Измервай животът си не с това, че да се честит рожден ден на приятел мъж как ще отсъстваш от училище, са и поводи за подаръци и поздравителни картички с пожелания.

Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК?

Оригинални пожелания за Рожден ден

Пожелания за Рожден ден. Любим е този, за Орисвам те на всичко да вдъхваш живот!

Ако не припадаш от жегата, когато е ново, защото това е достатъчно добра цел в живота. Винаги помни, че всичко е хубаво, значи си още млад. Ще се раздваме да ви помогнем.

 • Кръстинка 16.12.2017 в 12:20

  Ако търсите оригинални пожелания за Рожден ден , значи сте попаднали на правилното място.

 • Тиана 20.12.2017 в 21:30

  Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел! Нека твоята сърдечна, слънчева душа се докосва винаги до радостта.