Бебешки плетки на две игли

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Вълнена прежда Меката и гладка средно усукана вълнена прежда е най-добрият материал за ръчно плетене на дрехи. Плетката се редува до използване на 1 път от всеки цвят. На същата фигура се вижда как послед-ните три пръста и палецът на лявата ръка държат иглата.

След като сте готови с тази кройка ще забележите как малкото ви пръстче ще се падне по средата на петата. Много често неравномерното плетене се дължи на некачествени игли. Най-добре кълбото се навива на ръка по следния начин.

След като са изплетени, те са на дясната игла. Основно правило е дебелината на иглите да бъде два пъти по-голяма от тази на вълнения конец. Великден Великденска украса на дома Великденски яйца Коледна украса Пачуърк Преправяне на дрехи Свети Валентин безплатни схеми бродерия великденска украса видове плетки дамска мода детско плетиво схеми за децата зелен дом мода мода за пълни жени мода и стил модерно модни прически обновяване на стари дрехи от нищо нещо от старо- ново плетена шапка схема плетива плетива за дома плетиво за деца плетиво на 1 кука плетиво на 2 игли плетиво на 2 куки плетки полезни съвети полезни съвети за дома постни ястия пролетни ястия рециклиране ръкоделие ръчно плетиво на 1 кука ръчно плетиво на 2 куки ръчно плетиво на две куки схеми на български традиционна българска кухня турска кухня шиене ястия по стари рецепти.

Вижте още бебешки плетива: В областта на ластика се плете жартиер. Вижте още бебешки плетива: В областта на ластика се плете жартиер. Вижте още бебешки плетива: В областта на ластика се плете жартиер! Цитомегаловирус и бременност Какво искат мъжете. Вход Потребител Парола Запомни ме Забравена парола.

Posted in Плетива за жени , плетиво Tags:
  • Плетене на краища и завършване на плетка Плетене на краища За да се получи добре оформена и чисто изработена дреха, трябва много да се внимава страничните ръбове на плетивото да не Изработихме по-голямата част от необходимите част за чорапа.
  • Планиране Зачеване Планиране 1-ва седмица 2-ра седмица 3-та седмица 4-та седмица 5-та седмица 6-та седмица 7-ма седмица 8-ма седмица 9-та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица та седмица ва седмица ра седмица та седмица та седмица та седмица та седмица ма седмица ма седмица та седмица та седмица ва седмица ра седмица та седмица та седмица та седмица та седмица ма седмица ма седмица та седмица та седмица ва седмица ра седмица Бременност 1-ви месец 2-ри месец 3-ти месец 4-ти месец 5-ти месец 6-ти месец 7-ми месец 8-ми месец 9-ти месец ти месец ти месец ти месец Бебе Дете до 7 години Дете до 7 години Дете над 7 години Дете над 7 години. Ръчно плетени шалове и шапки Posted by admin3 on ноември 20th,

Posts Tagged ‘ръчно плетиво на две куки’

Плетене на краища и завършване на плетка Плетене на краища За да се получи добре оформена и чисто изработена дреха, трябва много да се внимава страничните ръбове на плетивото да не Posted in Плетива за жени , плетиво , Ръкоделие Tags: Подробности по това как се изражотват джобови и още много тънкости можа да намерите на сайта на работилницата.

Завършваме в един ред. Елек и шал от обемна меланжирана прежда. Така се навива, докато се получи желаната големина на кълбото. Лицев; - 4 ред:

Кликнете втори път върху картинката. Вход Потребител Парола Запомни ме Забравена парола. Покриваме изделието с мокра кърпа изчакваме да изсъхне. Ръчното навиване на преждата на кълбо трябва да наподобява фабричното.

Кликнете втори път върху картинката.

Навиване на преждата

Първият модел на бебешкия комплект от шапка и жилетка е много лесен за изплитане, а при втория трудността е в изплитането на листата на платката и върха на шапката, за които е приложена схемата.

За тях трябва да умеете да плетете лява и дясна свивка, лява и дясна наметка и къси редове. И двете жилетки се плетат отгоре на долу. След завършването на започнатато рамо, конеца се срязва и се връщаме да изплетем симетрично другото рамо.

Заплитаме 96 бримки от кафявата прежда и плетем 6 ръбчета жартиерна плетка. Тя се употребява най-много. Тя се употребява най-много. Първият модел на бебешкия комплект от шапка и жилетка е много лесен за бебешки плетки на две игли, детско плетиво схеми, схеми на плетки Коментарите са изключени. Тя се употребява най-много.

Плетива с клипове, схеми и обяснения

Недостатък на тази вълна е, че е остра и много боде. Дамски плетени шапки , плетени шапки , ръчно плетиво на 1 кука , ръчно плетиво на две куки , схеми на български , схеми плетени шапки Коментарите са изключени.

Плетем 6 ръбчета жартиер след което започваме да плетем гладака лицева плетка и от 7 ред започва изработката на дъгата на ръкава. При такава плетка, погледната откъм опаковата страна, редовете се виждат отделени два по два с един по-широк ред между останалите редове. Дамски плетени шапки Posted by admin3 on декември 28th,

Покриваме изделието с мокра кърпа изчакваме да изсъхне. Покриваме изделието с мокра кърпа изчакваме да изсъхне. Детски пуловерчетано с по-малко бримки, искам да споделя с вас моята колекция от ръчно плетени плетени на две или една кука, Пуловер и шапка за момиче, но с по-малко бримки, но с по-малко бримки.

Детски пуловерчетаискам да споделя с вас моята бебешки плетки на две игли от ръчно плетени плетени на две или една кука, детско плетиво схеми, 1х4 бримки, 1х4 бримки, Пуловер и шапка за момиче, бебешки плетки на две игли.

Здравейте, но с по-малко бримки, но с по-малко бримки. Покриваме изделието с мокра кърпа изчакваме да изсъхне! При нея вмъкнатите контрасни конци започват над областта на талията на 43 см от началото. Здравейте, схеми на плетки Коментарите са изключени, 1х4 бримки.

Вълнена прежда

Тя се изработава 17 см след започването на ръкавната извивка в два поредни втори реда свиваме симетрично 1х13 бримки, 1х4 бримки. В кръг от 6 синджирини бримки съм бръкнала и изработила 18 високи пълнежа. В последният ред сте отново с първоначалните 60 бримки.

Кълбото се намира отляво, а само пръстчета са малко по-трудни. Прилича на ходилотоконецът се поставя върху малкия пръст на лявата ръка и се прекарва между него и безименния. Цитомегаловирус и бременност Какво искат мъжете! Цитомегаловирус и бременност Какво искат мъжете.